Derivati

HŽ Cargo - vaš pouzdani partner za prijevoz derivata u Hrvatskoj

Tražite li sigurno i učinkovito rješenje za prijevoz derivata?
Obratite se HŽ Cargu, vodećem željezničkom operateru u Hrvatskoj i regiji.

Zašto odabrati HŽ Cargo za prijevoz derivata?

1

Veliko iskustvo

Prijevoz derivata zahtijeva provođenje najviših standarda sigurnosti i posebnih mjera opreza jer se radi o lako zapaljivim tvarima. Upravo zbog njihove osjetljivosti, prijevoz derivata podliježe posebnim propisima, zakonima i međunarodnim ugovorima, a upravo se HŽ Cargo može pohvaliti timom stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u takvom prijevozu. Godišnje prevezemo više od milijun tona derivata, poštujući najviše standarde sigurnosti i brineći se da vaš teret sigurno stigne na odredište.

2

Široka mreža

Naša željeznička mreža pokriva cijelu zemlju te povezuje i najudaljenija mjesta. Bez obzira na to kamo vaš teret treba dopremiti, mi smo tu za vas!

3

Učinkovita i pravovremena dostava

U HŽ Cargu shvaćamo važnost učinkovitog i pravovremenog prijevoza, a naš suvremeni logistički sustav i dobro održavani vozni park jamče vam siguran i pouzdan prijevoz.

4

Ekološki prihvatljivo rješenje

Odabirom teretnog prijevoza HŽ Carga pridonosite zelenijoj budućnosti. Osim što je sigurniji u usporedbi s drugim načinima prijevoza, željeznički je prijevoz i ekološki prihvatljiviji. Na taj način pridonosimo smanjenju emisije stakleničkih plinova i smanjujemo svoj ugljični otisak.

5

Prilagođena rješenja

Mi razumijemo da svaki klijent ima jedinstvene zahtjeve i potrebe te vam nudimo prilagođena rješenja koja odgovaraju vašim specifičnim potrebama. Bilo da trebate jednokratnu pošiljku ili dugoročno partnerstvo, HŽ Cargo vam može pružiti fleksibilna i personalizirana prijevozna rješenja.

Kontakt

Nemojte se zadovoljiti bilo kakvim uslugama prijevoza kada su u pitanju derivati. Poklonite svoje povjerenje HŽ Cargu i osigurajte bezbrižan i siguran prijevoz.

Kontakt osoba

Marko Gračak

Telefon: 099 317 3313
Email: sales@hzcargo.hr